Feest: waar moet ik aan denken?

Binnenkort geef ik een groot feest in mijn huis en tuin. Ik heb een groot huis, dus er wordt ook echt een groot feest van gemaakt. Dankzij mijn goede vrienden, met veel party planning ervaring, heb ik de voorbereidingen inmiddels klaar voor het grote feest. Het was een hoop geregel, maar het staat inmiddels allemaal vast. Lees hier meer over de dingen die ik moest regelen voor een groot feest.

Bar

Bij een feestje kan natuurlijk een bar niet ontbreken. Ik heb zelf een grote koelkast in de keuken staan, maar dit is natuurlijk niet voldoende. Bovendien speelt het feest zich buiten en in de woonkamer af en heb ik liever niet dat alle gasten ook nog eens de keuken in gaan. Ik heb dan ook een buiten bar gehuurd die ik op de veranda plaats. Deze buiten bar is voorzien van een spoelkraantje, een biertap en een grote koelkast waar veel wijn en fris in kwijt kon.

Catering

Ik pak groots uit deze keer en daar mogen lekkere hapjes niet bij ontbreken! Hapjes zorgen er bovendien voor dat mensen langer blijven en niet beschonken vroeg naar huis vertrekken. Ik heb een cateringbedrijf ingehuurd, waarbij ik natuurlijk samen met een aantal vrienden van te voren de hapjes heb mogen proeven. Het was maar goed dat ik een grote koelkast had gehuurd voor de bar: daar konden nu ook een aantal hapjes in worden bewaard voor wanneer deze uitgedeeld moesten worden.

Personeel

Omdat ik liever zelf mijn feest ook meemaak en als goede gastheer iedereen te woord wil kunnen staan, heb ik personeel ingehuurd. Zo staat er één dame bij binnenkomst om de jassen aan te nemen, 2 heren achter de bar om iedereen te voorzien van een drankje en lopen verschillende dames en heren rond om de heerlijke versnaperingen rond te brengen aan de hongerige gasten.

Feest

Een feest is geen feest als er niet gedanst wordt. Ik heb dan ook behoorlijke apparatuur ingehuurd om een mooie dance-area vrij te maken. Ik kende toevallig via via een jongen die in zijn vrije tijd DJ is, dus die kon zijn eigen draaitafel en muziek meenemen voor een kleine vergoeding. Voor het geluid en het licht moest ik echter zelf zorgen. Ik ben dan ook naar lichtgeluidhuren.nl gegaan om te kijken wat mijn mogelijkheden waren op het gebied van licht en geluid huren. Ik heb een paar goede boxen kunnen huren en een aantal discolampen die vanaf verschillende hoeken de dansvloer verlichtten. Wat mij betreft kan het feest beginnen!

Author Meteenkorting