Een korting op je toekomst? Hoe cool is dat?

Algemeen 0 comments

We willen allemaal graag werken aan onze toekomst. Maar het moet dan weer niet zo zijn dat we met een studieschuld opgezadeld worden. Een Prince2 cursus kun je nu met een flinke korting volgen. Zo word je al snel projectmanager en werk je dus echt aan je toekomst. Zonder dat je je in de schulden hoeft te steken. De Prince2 cursus is trouwens sowieso niet duur, zeker niet in vergelijking met andere cursussen. En doordat je op een bepaalde manier leert te denken en te werken, heb je er je hele leven profijt van! Maar er zijn natuurlijk meer cursussen die interessant kunnen zijn. Of ze nu voor je toekomst of voor ontspanning zijn. Iets bijleren is altijd belangrijk.

Kies eens een EHBO-cursus

Dat is een belangrijke cursus. Je kunt dan anderen helpen op momenten dat zij echt hulp nodig hebben. Reanimeren, pleisters plakken en inschatten of je 112 moet bellen. Het zijn allemaal niet zomaar kleine dingetjes. Plus dat je dan iemand bij kunt staan in een tijd dat het er echt toe doet. Je hebt tegenwoordig ook speciale EHBO-cursussen gericht op kinderen. Zo kun je als oppasmoeder, -oma of -tante nog zelfverzekerder de kinderen van anderen onder je hoede nemen.
Prince2 cursus

Een cursus mag ook gewoon leuk zijn

Denk dan aan het leren van een nieuwe taal. Sowieso leuk om je verstaanbaar te kunnen maken in een ander land, maar ook het leren an sich is hartstikke leuk. En wat denk je van muziek maken? Heb je er altijd van gedroomd om piano, gitaar of blokfluit te kunnen spelen? Wacht dan niet te lang en vraag informatie op bij de plaatselijke muziekschool. En wat denk je van beeldhouwen of schilderen? Er zijn vast cursussen of workshops bij jou in de buurt waar je je kunt aanmelden. Leuk om te doen en ook goed voor de sociale contacten!

Een cursus via je werk kan ook

Veel werkgevers vinden het fijn als het personeel zich blijft ontwikkelen. In veel gevallen kun je via je werk een werkgerelateerde cursus volgen. Of dit nu gaat om een Prince2 cursus of een cursus spreken in het openbaar, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Trek de stoute schoenen aan en informeer eens bij je werkgever wat je mogelijkheden zijn. Vaak kan er meer dan je van te voren had bedacht. En door initiatief te tonen weet je werkgever ook weer wat hij aan jou heeft. Zo werkt zo’n cursus twee kanten op.

Author Meteenkorting