Met korting naar Burgers Zoo

Algemeen 0 comments

Voor een kortingsprijs de hele dag genieten van de dierenwereld. Dat kan in Burgers Zoo! Wandel door 7 verschillende gebieden en maak kennis met diersoorten uit alle hoeken van de wereld. Deze ‘ecodisplays’ zijn een realistische nabootsing van de natuurlijke leefomgeving van de dieren. Je vindt er bijvoorbeeld ook exotische planten terug. Zo vorm je als bezoeker een eenheid met de dieren en de natuur en wandel je onder andere door het regenwoud, een mangrove en de woestijn. Of ga bijzondere vissen spotten in Ocean, het immense aquarium van het park. Veel van de ecodisplays zijn gedeeltelijk overdekt, zodat ze onder alle weersomstandigheden toegankelijk zijn. Met Burgers Zoo korting is een dagje op wereldreis gaan voor een lage prijs.

Zoveel mogelijkheden

Als je met korting naar Burgers Zoo gaat, ben je gegarandeerd van een dag vol ontdekkingen. Er is zoveel te zien en te doen! Het hele park is voorzien van duidelijke bewegwijzering naar de verschillende leefwerelden. Een dagje Burgers Zoo met korting is ook nog eens heel leerzaam. Je vindt overal informatiepanelen en je komt gidsen tegen die je uitleg geven over wat er allemaal te zien is. Burgers Zoo vindt het erg belangrijk om je meer te leren over de dieren en hun leefgebieden en zet zich daarmee in voor het behoud van de natuur. Natuurlijk krijg je na verloop va tijd ook trek in een hapje eten. Dan kun je terecht in één van de sfeervolle horecagelegenheden om te genieten van een vers klaargemaakte maaltijd.

Voor elk wat wils

Met korting naar Burgers Zoo is een dagje uit voor de hele familie. Kinderen kunnen van tevoren al een interactieve speurtocht downloaden. Zo leren ze op een speelse manier veel over de dieren die ze tegenkomen. Daarna kunnen ze ook terecht in de uitdagende speeltuin Avonturenland, die grenst aan het terras van één van de restaurants. Bij minder goed weer kan er ook gespeeld worden in de binnenspeeltuin. Je kunt ook van tevoren een rondleiding boeken. Zo leer je nog meer en krijg je van een expert informatie uit de eerste hand. Een bezoek aan Burgers Zoo met korting is ervaring die je niet wilt missen. Wordt een wereldreiziger voor één dag en geniet van dit bijzondere park!

Author Meteenkorting