Voorjaar inluiden met stapels korting

Algemeen 0 comments

Zoals je weet ben ik gek op korting. Alles waar het woord “SALE” aan vastgeplakt is, prikkelt mijn interesse. Je herkent het misschien wel en de kans bestaat ook dat je helemaal niet begrijpt wat ik bedoel. Mijn blog vandaag staat simpelweg in het teken van de voorjaarssale die eraan zit te komen. Diverse winkels van uiteenlopende sectors gooien maar al te graag hun oude voorraad eruit. Denk bijvoorbeeld aan retailers, electronica winkels en zelfs leveranciers van logistieke hulpmiddelen knallen met kortingen. De reden? Het vooruitzicht van de lente, de stijgende temperaturen en de alom bekende voorjaarsschoonmaak. Daarom luiden wij door heel Nederland het voorjaar in met stapels korting! Ik geef je een paar voorbeelden.

#1 Profiteer als bedrijf door goed te zoeken

Kortingen zijn er niet alleen voor particulieren. Regelmatig geven groothandels of leveranciers ook een leuke prijsdaling voor de zakelijke klanten. Soms moet je deze alleen even vinden. Stel, je bent eigenaar van een bedrijf binnen de logistieke sector. Dan heb je met enige regelmaat het een en ander aan materiaal nodig. Denk hierbij aan rolcontainers, steekwagens of kunststof pallets. Voor al dit soort logistieke hulpmiddelen ben je bij Logistiek Online aan het juiste adres. Zij zijn de grootste leverancier met meest diverse assortiment. Van kunststof pallets tot aan vouwkratten – Logistiek Online heeft het allemaal. En nu zelfs met korting! Vanwege het voorjaar geeft Logistiek Online 5% korting op het hele assortiment. Zo’n korting klinkt misschien wat mager, maar bij een grote bulk bestelling van kunststof pallets loopt die korting behoorlijk op!

Zoals je ziet moet je soms alleen even goed kijken. Deze korting was bijvoorbeeld zichtbaar op een banner op de website. Kijk daarom altijd even goed op de homepagina of er leuke acties aan de gang zijn.

#2 Ouderwets foldertjes doornemen – online

Als particulier kun je ook eenvoudig allerlei spullen inslaan en tegelijkertijd profiteren van aanzienlijke prijsdalingen. Misschien herinner je het nog wel van vroeger. De moeders die elke avond nauwlettend de foldertjes lazen om zo de beste aanbiedingen te vinden. Tegenwoordig verloopt dat wel heel anders. De kans is groot dat je inbox vol staat met allerlei nieuwsbrieven. Meestal ben ik zelf geneigd om deze direct in mijn prullenbak te gooien. Stiekem loop je dan best veel korting mis! Zeker nu met zo’n voorjaarssale moet je vaak een kortingscode hebben om online te profiteren van de actie.

Ben je niet zo van het online shoppen? Ga je liever naar de fysieke winkels? Dan is het wel aan te raden om een handige app op je smartphone te installeren. Tegenwoordig zijn er allerlei varianten die alle huidige folders verzamelen in één app. Hierdoor krijgt het ouderwets bladeren door foldertjes ineens een modern jasje!

Author Meteenkorting