Het schooljaar is weer begonnen, tijd voor een nieuwe fiets!

Algemeen, Kinderen 0 comments

Het zuiden van Nederland is inmiddels al begonnen, Noord-Nederland begint maandag en ook het midden van Nederland begint alweer bijna met school. Vele tieners maken de overstap van de basisschool naar de middelbare school, waar een hoop bij komt kijken. Zo kunnen de meeste kinderen niet meer lopend naar school, maar is het juist tijd om op de fiets te stappen. Voor de een is het misschien niet zo ver als een andere scholier, maar iedereen heeft een goede fiets nodig voor op school! 

Op de fiets naar de middelbare school

Voor vele tieners gaat het avontuur dan toch echt beginnen. Gezamenlijk in een groepje halen ze elkaar op, om vervolgens naar school te fietsen. De meeste kinderen zie je dan ook in weer en wind naar school fietsen, hoe de dag er ook uitziet. Vanaf s’ochtends vroeg zie je ze al op de fietspaden rijden, om vervolgens in de middag weer richting huis te gaan. Voor sommige kinderen is het bijna een uur fietsen, waardoor je natuurlijk wel een goede fiets nodig hebt!

Meteen korting op je nieuwe fiets!

Een goede fiets is meestal gelijk een iets wat grotere uitgave. Maar wanneer je jezelf uiteindelijk beseft dat kinderen hier dagelijks gebruik van maken, valt dit best mee. Het belangrijkste is dat je de fiets gaat moet onderhouden. Denk hierbij aan stevige banden, de spanning van de ketting en of deze gesmeerd. Bovendien moet je er natuurlijk op letten of de fiets nog intact is. Wanneer je zelf niet vies om eens je handen uit de mouwen te steken, kun je een prima tweedehands fiets scoren. Vervolgens kun je deze zelf weer opknappen, om er vervolgens mee naar school te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om verzekerd te zijn van een goede fiets van de fietsenwinkel. Vele scholieren kiezen bijvoorbeeld voor een goede dames fiets. Deze is makkelijker in gebruik dan een herenfiets, omdat vele scholieren vinden dat je hier makkelijk op kan stappen!

Een goede dames fiets, waar moet je rekening mee houden?

Nu is het wel heel leuk dat een damesfiets makkelijker is met opstappen, deze moet natuurlijk ook kwalitatief goed zijn om de schooljaren door te komen. Een fiets dient te beschikken over een aantal eisen die van belang zijn. Een juist frame, goede banden, een juiste spanning van de ketting en het in tact zijn van de fiets. Het zijn allemaal belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij de aanschaf. Zo kun je een nieuwe dames fiets al voor een leuk budget aanschaffen en kun je hier het gehele schooljaar mee door komen.

Dan kan nu het schooljaar echt gaan beginnen. De vakantie zit er alweer op en de opdrachten met huiswerk worden weer mee naar huis genomen. Bovendien zal je ook weer iedere ochtend de wakker moeten zetten, om op tijd te zijn voor school. Nu je ook nog een goede fiets hebt, ben je er als scholier helemaal klaar voor!

Author Meteenkorting