Compleet netjes gekleed, hoe doe je dat?

Algemeen 0 comments

Als je ergens naartoe gaat dan wil je vaak een goede indruk maken. Vooral als het een feestje of juist een formeel iets is. Je wilt dat je er goed uit ziet, want het is immers wel het eerste wat mensen van je zien, dus daar gaan ze hun eerste oordeel op baseren. Of ze dat nu bewust doen of niet. Dus jij haalt alles uit de kast, je gaat er op je beste naartoe, en je doet ook nog eventjes wat nagellak van Yinger op om je look helemaal af te maken. Jij bent er klaar voor, dus laat die mensen maar komen. Of, nou ja, ga er naartoe.

Maar we beoordelen toch niet op uiterlijk?

Tegenwoordig vooral zijn we steeds beter bezig, we beoordelen mensen minder op hun uiterlijk en meer om wie ze echt zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat uiterlijk er helemaal niet meer toe doet. Want zelfs als we het niet bewust doen gebeurt het toch. Zo zit het brein nu eenmaal in elkaar. En laten we nou eerlijk zijn, het is ook wel opvallend als iemand in slobberige kleding naar een formeel evenement toe komt. Want kleding is dan wel je uiterlijk, maar je kan het wel makkelijk veranderen. Als jij netjes gekleed bent en je nagels mooi gelakt zijn met Yinger nagellak dan zal dat een betere indruk maken dan als jij in je trainingsbroek aan komt lopen.
Yinger

Het hoort er nu eenmaal bij

En ook nu dat evenementen en andere bijeenkomsten steeds minder formeel worden en er steeds minder een dress-code is van hoe je er echt uit moet zien. Het hoort er nu eenmaal bij om je af en toe aan wat ongeschreven regels te houden. En zo erg is het toch ook niet, want het kan ook best leuk zijn om je eens heel anders te kleden dan je normaal gesproken zou doen. Dat is toch ook wel eens leuk om te zien.

Zet je Yinger maar klaar

Je komt er echt niet onderuit, je moet af en toe nu eenmaal formeel net zoals iedereen. Dus pak je Yinger nagellak maar alvast en kies een mooie outfit uit die perfect bij de gelegenheid past. Je mag nog steeds zelf bepalen wat je aan wilt trekken, maar het moet dan toch wel een klein beetje netjes zijn. Daar is ook helemaal niks mis mee, dus haal die nette kleding uit de kast en maak je klaar.

Author Meteenkorting