Leuke cadeautips voor een lage prijs

Aan cadeautjes ben je vaak erg veel geld kwijt. Vooral als je een grote familie- of vriendengroep hebt die natuurlijk allemaal een keer jarig zijn. Een leuk cadeau hoeft echter niet altijd duur te zijn. Wij geven je graag leuke cadeautips voor een lage prijs.

Geef bedrukte kleding
Bedrukte kleding is altijd erg leuk en persoonlijk. Dit is een kledingstuk die de ontvanger van je cadeau nog lang zal bewaren. Je kunt bijvoorbeeld een sweater laten bedrukken met een leuke afbeelding of een persoonlijke tekst. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Koffiemok met tekst of afbeelding
Een koffiemok is een klassieker die nog steeds erg leuk is om te geven. Een koffiemok is zeker een praktisch cadeau omdat iedereen wel eens een kopje koffie drinkt. Een koffiemok om cadeau te geven is vaak voorzien van een leuke herkenbare quote of een mooie afbeelding. Kies voor een thema die past bij de ontvanger van je cadeau.

Een leuke puzzel
Is een creatieve vriend of familielid jarig? Geef dan een leuke puzzel. Er zijn ontzettend veel puzzels te verkrijgen en dit is een cadeau waar je zeker wel wat voor moet doen om resultaat te zien. Kies voor een puzzel met een tekst of afbeelding die past bij de ontvanger. Ben je samen met deze vriend of familielid bijvoorbeeld een keer op vakantie geweest naar Parijs? Dan kun je bijvoorbeeld een puzzel geven van de Eifeltoren zodat je cadeau ook echt wel een bepaalde betekenis heeft. Tegenwoordig zijn er zelfs 3d puzzels waar de ontvanger zo uren zoet mee is.

Spaarpot motiveert
Een spaarpot is altijd handig en een leuke spaarpot zorgt ervoor dat de ontvanger zich iets fanatieker gaat bezig houden met sparen. De ontvanger zal je zeker dankbaar zijn als je een leuke motiverende spaarpot cadeau geeft. Er zijn tegenwoordig spaarpotten te verkrijgen in allerlei maten en vormen. Kies voor een soort die past bij de ontvanger.

Geef een leuke lamp
Een lamp is altijd handig en te gebruiken voor de ontvanger. Er zijn veel leuke lampen te verkrijgen in de grappigste en leukste vormen. Een kleinere lamp hoeft niet duur te zijn en vaak kan de ontvanger van de cadeau het als nachtlampje gebruiken. Kies voor een model die goed past bij de ontvanger van het cadeau.

Dankzij deze handige tips heb je al wat inspiratie kunnen krijgen voor leuke cadeaus voor een lage prijs. Kies voor een cadeau dat het best past bij de ontvanger.

Author Meteenkorting