Na een ongeval naar een letselschade bureau

Algemeen 0 comments

Afgelopen jaar heb ik iets naars meegemaakt. Ik ben betrokken geweest in een ongeval met de auto. Terwijl ik de snelweg opreed via de oprit, belandde ik halverwege de oprit in een verstopping. Ik remde netjes op tijd, maar de auto achter mij had niet door dat ik remde vanwege een verstopping op de weg! De auto knalde tegen mij aan, en ikzelf en mijn auto liepen veel schade op. Om er voor te zorgen dat ik een goede vergoeding kreeg, heb ik uiteindelijk een letselschade advocaat ingehuurd. Wat een letselschade bureau precies doet en hoe zo’n proces te werk gaat lees je in deze blog! Veel leesplezier!

Overstappen van letselschade bureau vanwege ontevredenheid

Er zijn verschillende redenen waarom je bij een letselschade bureau terecht komt. Eentje daarvan is tijdens het overstappen van bureaus. Het gebeurt heel vaak dat mensen niet tevreden zijn over de rechtbijstand van letselschade bureaus. Dit komt omdat het proces van schade terugkrijgen erg ingewikkeld en vermoeiend is. Vaak worden belangrijke schadeposten niet verhaald door halfhandige bureaus, en wordt er vaak geen vooruitgang geboekt. Dit is dan voor mensen met schade een uitstekend moment om over te stappen naar een serieus letselschade bureau, zodat zij genoeg uitgekeerd krijgen om te compenseren voor de schade.

Een letselschade bureau als second opinion

Wat ik mooi vond tijdens mijn proces bij Brugman Advocaten is dat het bureau een second-opinion advocaat aanbood maar het bureau ook fungeerde als second-opinion advocaat. Juist omdat het dus vaak er slecht aan toe gaat tussen verschillende bureaus is het belangrijk voor het slachtoffer om naar de second-opinions te kijken. In een persoonlijk gesprek ontvangt u een second opinion als u bij een ander bureau aangesloten zit. Mocht er sprake zijn van zulke enthousiasme, dan neemt Brugman Advocaten het schadedossier kosteloos van het oude bureau over!

Brugman Letselschade Advocaten voor al uw rechtsbijstand

Als u na zo’n second opinion overtuigd bent om over te stappen, dan kan het behulpzaam zijn om u laten assisteren in deze overstap! Het overnemen van de dossiers neemt het bureau helemaal op zich. Als uw dossier helemaal een rommeltje blijkt te zijn, dan lost Brugman alles op voor u. Ik vind het fijn dat er een bureau bestaat waarbij echt naar het leed van de klant wordt gekeken in plaats van de gebruikelijke focus op geld. Met Brugman Advocaten weet u waar u aan toe bent, en wordt u juist gecompenseerd voor het geleden leed!

Author Meteenkorting