Goedkope vliegtickets naar Turkije

Algemeen 0 comments
Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Turkije? In dit artikel vindt u een aantal tips om zo voordelig mogelijk te vliegen.

Gebruik vergelijkingssites

Misschien bent u al wel bekend met Cheaptickets. Op deze site kunt u tickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken en via Cheaptickets boeken.
Maar wist u ook dat u via Google, Triptime en Skyscanner ticketprijzen kunt vergelijken? Op deze sites kunt u verschillende aanbieders (zoals Cheaptickets) met elkaar vergelijken en vervolgens uw reis boeken via de website van de betreffende aanbieder.
Heeft u geen haast? Dan kunt ervoor kiezen om niet rechtstreeks naar Turkije te vliegen, maar om een keer over te stappen. De prijs van een vlucht met overstap is vaak lager dan die van een rechtstreekse vlucht.

Kijk nog een keer

De prijzen van vliegtickets dalen en stijgen voortdurend. Ze worden soms dagelijks aangepast. Hierdoor kan het zijn dat u vandaag 300 euro voor een retourtje betaalt en morgen 365 euro. En misschien is de prijs voor datzelfde retourtje volgende week wel gedaald naar 280 euro. Vaker kijken en vergelijken loont dus.

Kortingsacties

Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben jaarlijks of enkele keren per jaar een kortingsactie. Denkt u bijvoorbeeld aan de Werelddealweken van KLM. Uw vliegtickets naar Turkije kunnen tijdens deze periodes vele malen goedkoper zijn.
Deze acties kunt u via reclames voorbij zien komen, maar u kunt u natuurlijk ook inschrijven voor nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen of aanbieders van vliegtickets.

Boek ver van tevoren

Natuurlijk kunt u een week van tevoren op zoek gaan naar vliegtickets Turkije. Maar last minute zijn de tickets meestal niet goedkoper. Sterker nog, meestal zijn ze dan een stuk duurder. Zijn de plannen voor uw reis eerder bekend? Boek de tickets dan direct, het liefst minimaal 2 maanden voor de reis.

Kies het goedkoopste vliegveld

Vanaf Schiphol vertrekken? Misschien is het vliegveld van Rotterdam voor u wel net zo ver rijden. En misschien is het wel goedkoper om vanuit Rotterdam naar uw bestemming te vliegen. En woont u in de buurt van de Duitse of Belgische grens? Dan kan het ook interessant zijn om vanaf een Duits of Belgisch vliegveld te vertrekken.
Daarnaast zitten er ook prijsverschillen tussen de vliegvelden in Turkije. Heeft u nog geen vaste bestemming? Dan kunt u besparen door voor een goedkoper vliegveld als bestemming te kiezen.

Pas de reisdagen aan op de vliegtickets

De prijs van vliegtickets verschilt per dag. Willen er bijvoorbeeld veel mensen op vrijdag naar Turkije vliegen, dan is de ticketprijs op die dag hoger. Het loont daarom om voor het boeken te kijken wat de goedkoopste dagen zijn om naar uw bestemming te vliegen.

Veel succes met het vinden van uw goedkope vliegtickets naar Turkije!

Author Meteenkorting