De ultieme tips voor een relaxtuin

We vinden het allemaal wel eens fijn om te relaxen, en waar kan dat nou beter als in je tuin. De buitenlucht doet je ook gelijk goed na een hele dag binnen zitten te werken of te studeren. Win win dus! Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet waardoor jij ultiem kunt gaan genieten van je tuin.

Een loungebank

Allereerst: wat is een tuin zonder loungebank? In je tuin moet je lekker kunnen liggen relaxen op een grote loungebank met lekkere kussens. Je ziet het tegenwoordig in elke tuin wel voorbijkomen en we kunnen zelfs wel zeggen dat het onmisbaar is. Het assortiment voor loungebanken zijn ook ontzettend breed waardoor je genoeg keuze hebt.

De reden dat zo’n fijne tuinbank de naam loungebank heeft gekregen komt door het woord loungen. De term loungen wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt. Een lounge is een plek waar je lekker tot rust kan komen, vaak met een comfi bank, lekkere kussens en fijne muziek. Je kan loungen wel vergelijken met relaxen, ontspannen, tot rust komen. Tip: zorg ervoor dat je de loungebank of makkelijk kunt verschuiven als je de zon zat bent en graag in de schaduw wilt zitten. Anders kan je altijd kiezen voor een overkapping zodat je hier geen last van hebt.

Een zwembad

Als je het budget hebt voor een zwembad, zal iedereen dat wel in zijn tuin willen. Het is misschien een overbodige luxe, maar fijn is het zeker. Nogmaals, niet voor iedereen is dit een mogelijkheid. Wel zijn er goedkopere opties. Als voorbeeld willen we het kort gaan hebben over een intex zwembad. Een intex zwembad zorgt voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Zeker als er kleine kids rondlopen in je tuin is dit ideaal. Een intex zwembad is een opzetbaar zwembad, waardoor het budget hiervoor al een stuk lager ligt dan een ingebouwd zwembad.

Een jacuzzi

Wat natuurlijk niet kon ontbreken, is een jacuzzi. Als je de luxe hebt om ervoor te kiezen om een zwembad en een jacuzzi te kunnen kopen voor je tuin kan je wel zeggen dat je je eigen spa aan het creëren bent. Dit klinkt voor iedereen natuurlijk heerlijk, want laten we eerlijk zijn: dat is het ook. Thuiskomen, een glaasje wijn inschenken en relaxen in het zwembad. En wat nou als je het koud krijgt? Dan verplaats je jezelf lekker naar de jacuzzi. Dit is natuurlijk het toppunt van de ultieme ontspanning in je eigen tuin. Sommige mensen kiezen toch liever voor een bubbelbad, maar dat is puur een persoonlijke kwestie.

Author Meteenkorting