Hoe scoor je de beste kortingen als je een tas koopt in de sale?

Mode 0 comments

Als je echt tassen-verslaafd bent, dan zul je waarschijnlijk erg blij worden van alle extra korting die je kunt krijgen. Sommige online shops bieden regelmatig kortingscodes aan, zodat je je tas met een leuke korting kunt kopen. Erg fijn natuurlijk als je bijvoorbeeld die ene leren tas wil kopen die normaal gesproken misschien net iets te duur is. Wil jij nog meer tips voor het scoren van een leuke tas met korting? Lees dan snel verder!

Season sale

De modewereld werkt doorgaans met seizoenen en dit betekent vaak dat de meeste shops aan het einde van elk modeseizoen een uitverkoop hebben. Zo kan er plaats gemaakt worden voor de nieuwe collectie. Meestal komt dit erop neer dat je vlak voor de zomer en rond de kerstvakantie de grootste kans hebt dat je je favoriete leren tasje in de sale kunt scoren! Daarom adviseren wij om de social media-kanalen in de gaten te houden en je te abonneren op de nieuwsbrief van een aantal van je favoriete tassen-winkels, zodat je als eerste op de hoogte bent van de tassen sale.

Welke tassen komen eerder in de sale?

Sommige tassen komen eerder in de sale dan andere. Zo komen tassen in “gekkere” kleuren of limited edition designs eerder in de uitverkoop dan klassieke modellen (al is dit niet altijd zo natuurlijk). Klassieke designs zijn namelijk tijdloos en kunnen het gehele jaar door verkocht worden, terwijl dat bij trendgevoelige tassen vaak wat minder het geval is. Als jij dus op zoek bent naar een nieuwe tas en graag een goeie deal wil scoren, dan is het dus slim om bijvoorbeeld vooral te kijken naar tassen in wat minder gangbare kleurtjes.

Author Meteenkorting