Nieuwe laptop kopen of batterij vervangen?

Als vierdejaars student aan de Hogeschool van Amsterdam is mijn laptop een belangrijk aspect van mijn studie. Ik heb mijn laptop zeker dagelijks nodig. Ook, omdat ik vanaf volgende week ga beginnen met afstuderen. Als ICT student is het belangrijk om een goed functionerende laptop in bezit te hebben. Ik heb mijn laptop nu zeker 3 jaar en heb helemaal geen last gehad van de laptop. Ik heb er altijd heel fijn mee kunnen werken. Het is me wel opgevallen dat de batterij van mijn laptop het langzaam aan het begeven is. Dit is natuurlijk logisch, omdat ik de laptop voor 3 jaar dagelijks in gebruik heb gehad. Toch wil ik geen afscheid nemen van deze laptop. Tevens heb ik ook niet genoeg geld voor een nieuwe laptop en daarom kwam ik uit tot één oplossing, namelijk de batterij vervangen.

Oorzaken slechte batterij

Het vervangen van een batterij is noodzakelijk, wanneer de batterij het begeeft. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Of de batterij is beschadigd of de batterij is oud. Bij mij was het dus dat mijn batterij heel intensief is gebruikt en oud is. Bij mij viel het op dat de accu niet meer volledig oplaadde. Ik was dus afhankelijk van een stopcontact en moest aangesloten blijven. Ook merkte ik dat het opstarten langer duurde. Dit zijn allemaal kenmerken van een oude- of beschadigde batterij en ook aan vervanging toe zijn. Ik heb een macbook en ben altijd fan geweest van de macbook laptops. Aan de hand van verschillende problemen moest ook ik mijn macbook batterij vervangen. Ik ben daarom op internet gaan kijken en heb een goede bedrijf gevonden die gespecialiseerd is in het vervangen van accu's en batterijen. 

Batterij vervangen

Is jouw batterij ook aan vervanging toe? Dan kan je terecht bij verschillende bedrijven binnen Nederland. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het vervangen van de batterijen en het advies geven op bepaalde problemen. Ook wordt er garantie gegeven na de reparatie, dus mocht het zo zijn dat je nog steeds problemen hebt met de batterij van je laptop, dan kan je altijd terug gaan. Ik heb mijn batterij vervangen bij PC Hulp Nederland. Los van dat zij gespecialiseerd zijn in macbooks, zijn zij ook gespecialiseerd in alle andere laptops. Ook kan je bij PC Hulp Nederland terecht voor andere problemen. Heb jij bijvoorbeeld problemen met jouw toetsenbord of is het beeldscherm van je laptop stuk? Geen probleem. Deze wordt keurig voor je vervangen en je laptop ziet er weer gloednieuw uit. Nu hoef jij ook geen nieuwe laptop meer te kopen. 

Author Meteenkorting