Een houten horloge voor heren met een korting

Mode 0 comments

Tegenwoordig hebben veel mensen alles. Een goed cadeau geven is daarom steeds lastiger waardoor we al snel terugvallen op de welbekende bon. Niet echt origineel, maar ja diegene heeft er altijd wat aan. Toch is er recent een trend waarmee je de meeste heren absoluut blij zal maken. Het houten horloge voor heren. Een super populair mode item waar iedere man absoluut blij mee zal zijn. Daarnaast is het houten horloge voor heren ook nog eens duurzaam en altijd uniek. Het hout maakt namelijk dat het houten horloge voor heren altijd anders is en dus uniek. Dit horloge kent nog vele andere voordelen en eigenschappen. Ik vertel je er graag meer over in dit blog. Lees snel verder.

De voordelen van het houten horloge voor heren

Hout is een natuurproduct en daarom fijn om te dragen. Sommige kennen het wellicht wel, vervelende uitslag of exceem bij het dragen van een staal horloge. Het staal wordt namelijk bewerkt tegen corosie. Deze vloeistof veroorzaakt de irritatie en kan voor een vervelende uitslag zorgen. Het houten horloge voor heren heeft dit niet. Het is dus door iedereen te dragen. Niet onbelangrijk als je een cadeau wil geven. Ander aspect wat zorgt dat het houten horloge voor heren fijn is om te dragen is dat het heel licht is. Veel lichter dan het stalen horloge. En iets wat lichter is draagt altijd fijner om je pols. Het houten horloge voor heren is ook nog eens heel mooi te graveren, zowel met plaatjes als met letters die duidelijk leesbaar zijn. Velen malen duidelijker dan een gravering in staal.

Van welk hout wordt het houten horloge voor heren gemaakt.

Het meest voorkomende hout bij het houten horloge voor heren is bamboe. Bamboe is makkelijk te bewerken en daarom ideaal om een horloge mee te maken. Ander groot voordeel is dat er duurzaam geproduceerd kan worden met bamboe. Bamboe is namelijk binnen 5 jaar geschikt om iets mee te maken. Het is daarom veel sneller beschikbaar dan dat er nodig is. Dit voorkomt ontbossing van deze aarde wat inmiddels een serieus probleem begint te worden. Ander veel voorkomend houtsoort is Zebrano. Dit houtsoort dankt zijn naam aan de duidelijke strepentekening die op het hout zit. De stam van deze boom wordt bij het produceren eerst in 5 kwarten gezaagd. Hierna worden er planken van gezaagd. De jaarringen van de boom zijn hierom overdwars zichtbaar op de planken wat weer de duidelijke strepentekening geeft.

Author Meteenkorting