Peter Kaiser bestaat al sinds 1838, inmiddels al 175 jaar, en is hierdoor de oudste schoenenfabriek in heel Europa. Het merk staat voor een modern klassiek ontwerp gecombineerd met liefde en oog voor ieder detail. De producten van Peter Kaiser worden gemaakt met passie door de beste vaklieden. Het merk is afkomstig uit Duitsland en werkt uitsluitend met de beste materialen, zodat het jou de juiste kwaliteitsgarantie en pasvorm kan bieden. De schoenen en tassen gaan dan ook langdurig mee en blijven er mooi uitzien. Er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld, zodat ze met de tijd meegaan. Er is ook nu weer een nieuwe collectie ontworpen die luxe en elegantie uitstraalt, maar deze is tegelijkertijd ook sexy en klassiek. Het merk blijft je iedere keer weer verrassen met zijn prachtige collecties.

Schoenen van Peter Kaiser

Er is niets zo fijn aan halve maten. De damesschoenen van Peter Kaiser hebben dit, hoe fijn is dat! Er zijn veel variaties mogelijk, denk hierbij aan moderne klassieke pumps met de hoogste kwaliteit. De schoenen van Peter Kaiser geven je een prachtige vrouwelijke uitstraling. De pumps kunnen op verschillende momenten gedragen worden door de elegante hak. Er zijn ook pumps met naaldhakken die zorgen voor een classy touch. De collectie bestaat niet alleen uit pumps maar heeft onder andere ook ballerina’s, instappers en sandalen in het assortiment. Er is dus voor iedere vrouw en voor ieder moment wel een geschikt model. Heb jij elegantie en kwaliteit hoog op je lijstje staan dan zijn deze schoenen zeker geschikt voor jou.

Tassen van Peter Kaiser

De ontwerper heeft het niet alleen bij schoenen gelaten. Je kunt er namelijk ook terecht voor prachtige stijlvolle tassen. Welke vrouw wil er nou niet haar schoenen combineren met een bijpassende tas? Dit is iets waar Peter Kaiser op ingespeeld heeft. De tassen zijn er in talloze verschillende modellen en ontwerpen die allemaal even prachtig zijn en tegelijkertijd klasse uitstralen. Welke tas kies jij? Ga voor één van de luxe clutches of voor een mooie trendy handtas. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en is er goed nagedacht over het ontwerp. De tassen voldoen aan de laatste modetrends en zijn hierdoor tijdloos. Ondanks dat het hier om een Duits merk gaat is het ook verkrijgbaar in Nederland. Laatst is er in april nog een winkel geopend in Utrecht, maar ook online kun je gemakkelijk één van deze prachtige items zien te bemachtigen.

Author Meteenkorting