Hoe kom ik met korting aan een leuke outfit voor een feest.

Voor veel mensen is het lastig om een leuke outfit uit te kiezen voor een trouwerij of een andere bijzondere dag. De kosten voor kleding voor deze gelegenheden liggen vaak hoog doordat het vaak exclusieve producten zijn. Denk hierbij aan een pak en pakschoenen.  Hoe kun je er nou voor zorgen dat je toch goed gekleed naar een gelegenheid gaat zonder al te veel geld uit te geven.

Pak

Denk na over of het wel echt nodig is om een nieuw pak te kopen. Je kunt hier heel veel geld op besparen. Probeer eerst het pak wat je nog in de kast hebt hangen van je gala eens te passen. Mocht je dit echt niet meer passen kun je gaan denken aan andere opties zoals niet in pak gaan maar wel netjes. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen een jasje kopen en niet de pakbroek dat scheelt je alweer een hoop geld. Daarnaast is het ook een optie om alleen in een blouse er naartoe te gaan. Zorg ervoor dat je wel een stropdas of een strikje omdoet. Zorg ervoor dat je van tevoren goed bedenkt welke kleding anderen aan gaan doen. Zodat je straks niet overdressed of underdressed op het feest verschijnt. Als je niet weet wat anderen aantrekken kun je dit gerust vragen.

Schoenen

Je kunt natuurlijk niet op je Nikies verschijnen bij het trouwen. Het is dus wel van belang dat je op goede en nette schoenen binnenkomt. Ook deze kun je misschien nog aan van je gala. Daarnaast hoef je ook niet per se met de duurste schoenen aan te komen aangezien jij de gast bent en niet degene waarvan het feest is. Je kunt hierop dus ook best besparen.

Uitverkoop

Probeer te zoeken naar winkels die artikelen in de uitverkoop doen of hebben. Vaak gebeurt dit zo’n 2x per jaar. De ‘oude’ mode gaat er dan uit en de huidige trends van het seizoen moeten weer in de schappen komen te hangen. Hierdoor geven sommige winkels een hoop korting op kleding, tassen, schoenen, jassen. Hierdoor kan het dus zomaar gebeuren dat je een paar Rehab schoenen voor onder je pak kunt kopen die veel goedkoper zijn dan dat je ze normaal in de winkel koop. Het is de kunst om op het juiste moment je spullen te kopen, want soms heb je al iets gekocht en krijg je nog geen week later weer een korting bon van 20% extra korting. Dus naast het einde van het seizoen is de timing ook heel belangrijk.

Author Meteenkorting